Menu-
​sammensætning

Menusammensætning

Sammensæt din helt egen menu. Her er en række af vore mest populære retter...​

Forretter

​Hjemmegraved Laks

med variation af dild, plukket salat og sprøde surdejschips

Ceviche af Hellefisk

Råmarineret i Yuzo saft og salt, garneret med forårsløg og friskkværnet peber

Tapas anretning

Spændende charcuteri og laks med saltbagte mandler, syltede urter og tomatiseret aioli

Vol-au-vent​

Også kaldet tarteletten, som vi fylder med høns i asparges

Hovedretter

(Tallerkenanrettet eller som hovedretsbuffet)

Langtidstilberedt kviecuvette - fra buffet

Kalvesteg tilberedt i 24 timer og vendt i forskellige salte og urter. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.

Glaseret skinke - fra buffet

Let sprængt og røget skinke kogt i forskellige urter og glaseret med farin og sennep. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.

Svinemørbrad - fra buffet

Svinemørbrad barderet i lufttørret skinke. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.

Hvidvinsdampet Laks - fra buffet

Laks dampet i urter og hvidvin med sæsonens kartofler, tilbehør og cremet spinat.​ (tillæg på 20,-/kuvert).

Dobbelt hovedretsbuffet

Vælg 2 af ovenstående retter, som serveres fra buffet til det uformelle selskab. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten og sæson.

​​

Trippel Hovedretsbuffet

Alle 3 ovenstående retter, som serveres fra buffet. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten og sæson (tillæg på 60,-/kuvert).

Øl braiserede spoleben - anrettet

Som spareribs - bare med masser af kød, braiseret i mørk øl. Serveres med sæsonens kartofler, tilbehør og rosmarinsauce (tillæg på 20,-/kuvert).

Langtidstilberedt kviecuvette - anrettet

Kalvesteg med sauterede svampe, sellericreme, sauce Mona Lisa (husets signatursauce) og sæsonens kartofler (tillæg på 20,-/kuvert).

Torsk en Papillote - anrettet

Frisk torsk dampet i smør og urter, serveret i sauce fra egne safter og sæsonens kartofler (tillæg 30,- pp)

Confit de Canard - anrettet

Confiteret andelår med sauce bigarade, rødkålssalat og sæsonens kartofler (tillæg 30,- pp)

Flamberet peberbøf af oksemørbrad - anrettet

med klassisk pebersauce, bagt tomat, blancherede hericot vertes og sæsonens kartofler (tillæg 80,- pp)

Desserter

Trifli du jour

3-enighed med sæsonens bær, crème chantilly og sprød crumble.

Hvid chokoladecreme

Hvid chokoladecreme med råmarinerede bær eller frugt og saft af havtorn.

​Gateau Marcel

Mægtig chokoladedessert med vaniljeparfait og sæsonens syrlige kompot (tillæg på 20,-/kuvert).

​Osteanretning

Udvalg af europæiske gourmetoste med sødlig kompot og brød (tillæg på 30,-/kuvert).

Islagkage

Sammensat efter hovedpersonens ønsker og trancheret i restauranten (med frugt kommer tillæg på 10,-/kuverten).

Kagebuffet

Den uformelle dessert, hvor gæster forsyner sig af en buffet med 3 forskellige slags kager til kaffen (med frugt kommer tillæg på 10,-/kuverten).

Natmad / Tak for i dag - mad

  • Hjemmebagte boller med tag selv pålæg og garniturer
  • Biksemad med bearnaise og rødbeder
  • Karrysuppe med Kylling
  • Hot dog bord med det hele
  • Tapas bord med charcuterier, tapenader og brød (tillæg 50,-/kuvert)

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider Café:

Aktuelle åbningstider:

Sommersæson: 29.april - 25.sept.

Man-fre: 11 til 20 (køkken)

Lør - Søn: 11-18 (køkken)

Baren lukker når sidste gæst er gået.

Herudover Fredags Gourmet:

Reservationer mulig mellem 17 - 20

Vi lukker først, når sidste gæst er gået.

(Bemærk: kræver bordreservation)


Vintersæson: oktober-april

Åbent for arrangementer og annoncerede restaurantmenuer.

Kontrolrapport

smiley-white

Kontakt os

Restaurant Storådalen

CVR: 32344925

Frøjkvej 83, 7500 Holstebro

Google Maps

Telefon: 96 12 62 07

storaa@holstebrogolfklub.dk