Hovedretter
(Tallerkenanrettet eller som hovedretsbuffet)
Langtidstilberedt kviecuvette - fra buffet
Kalvesteg tilberedt i 24 timer og vendt i forskellige salte og urter. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.
Glaseret skinke - fra buffet
Let sprængt og røget skinke kogt i forskellige urter og glaseret med farin og sennep. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.
Svinemørbrad - fra buffet
Svinemørbrad barderet i lufttørret skinke. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.
Hvidvinsdampet Laks - fra buffet
Laks dampet i urter og hvidvin med sæsonens kartofler, tilbehør og cremet spinat. (tillæg på 20,-/kuvert).
Dobbelt hovedretsbuffet
Vælg 2 af ovenstående retter, som serveres fra buffet til det uformelle selskab. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten og sæson.
Trippel Hovedretsbuffet
Alle 3 ovenstående retter, som serveres fra buffet. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten og sæson (tillæg på 60,-/kuvert).
Øl braiserede spoleben - anrettet
Som spareribs - bare med masser af kød, braiseret i mørk øl. Serveres med sæsonens kartofler, tilbehør og rosmarinsauce (tillæg på 20,-/kuvert).
Langtidstilberedt kviecuvette - anrettet
Kalvesteg med sauterede svampe, sellericreme, sauce Mona Lisa (husets signatursauce) og sæsonens kartofler (tillæg på 20,-/kuvert).
Torsk en Papillote - anrettet
Frisk torsk dampet i smør og urter, serveret i sauce fra egne safter og sæsonens kartofler (tillæg 30,- pp)
Confit de Canard - anrettet
Confiteret andelår med sauce bigarade, rødkålssalat og sæsonens kartofler (tillæg 30,- pp)
Flamberet peberbøf af oksemørbrad - anrettet
med klassisk pebersauce, bagt tomat, blancherede hericot vertes og sæsonens kartofler (tillæg 80,- pp)