Menu-
​sammensætning

Menusammensætning

Sammensæt din helt egen menu. Her er en række af vore mest populære retter...​

Forretter

​Hjemmegraved Laks

med variation af dild, plukket salat og sprøde surdejschips

Ceviche af Hellefisk

Råmarineret i Yuzo saft og salt, garneret med forårsløg og friskkværnet peber

Tapas anretning

Spændende charcuteri og laks med saltbagte mandler, syltede urter og tomatiseret aioli

Vol-au-vent​

Også kaldet tarteletten, som vi fylder med høns i asparges

Hovedretter

(Tallerkenanrettet eller som hovedretsbuffet)

Langtidstilberedt kviecuvette - fra buffet

Kalvesteg tilberedt i 24 timer og vendt i forskellige salte og urter. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.

Glaseret skinke - fra buffet

Let sprængt og røget skinke kogt i forskellige urter og glaseret med farin og sennep. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.

Svinemørbrad - fra buffet

Svinemørbrad barderet i lufttørret skinke. Serveres med sæsonens kartofler, sauce og tilbehør.

Hvidvinsdampet Laks - fra buffet

Laks dampet i urter og hvidvin med sæsonens kartofler, tilbehør og cremet spinat.​ (tillæg på 20,-/kuvert).

Dobbelt hovedretsbuffet

Vælg 2 af ovenstående retter, som serveres fra buffet til det uformelle selskab. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten og sæson.

​​

Trippel Hovedretsbuffet

Alle 3 ovenstående retter, som serveres fra buffet. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten og sæson (tillæg på 60,-/kuvert).

Øl braiserede spoleben - anrettet

Som spareribs - bare med masser af kød, braiseret i mørk øl. Serveres med sæsonens kartofler, tilbehør og rosmarinsauce (tillæg på 20,-/kuvert).

Langtidstilberedt kviecuvette - anrettet

Kalvesteg med sauterede svampe, sellericreme, sauce Mona Lisa (husets signatursauce) og sæsonens kartofler (tillæg på 20,-/kuvert).

Torsk en Papillote - anrettet

Frisk torsk dampet i smør og urter, serveret i sauce fra egne safter og sæsonens kartofler (tillæg 30,- pp)

Confit de Canard - anrettet

Confiteret andelår med sauce bigarade, rødkålssalat og sæsonens kartofler (tillæg 30,- pp)

Flamberet peberbøf af oksemørbrad - anrettet

med klassisk pebersauce, bagt tomat, blancherede hericot vertes og sæsonens kartofler (tillæg 80,- pp)

Desserter

Trifli du jour

3-enighed med sæsonens bær, crème chantilly og sprød crumble.

Hvid chokoladecreme

Hvid chokoladecreme med råmarinerede bær eller frugt og saft af havtorn.

​Gateau Marcel

Mægtig chokoladedessert med vaniljeparfait og sæsonens syrlige kompot (tillæg på 20,-/kuvert).

​Osteanretning

Udvalg af europæiske gourmetoste med sødlig kompot og brød (tillæg på 30,-/kuvert).

Islagkage

Sammensat efter hovedpersonens ønsker og trancheret i restauranten (med frugt kommer tillæg på 10,-/kuverten).

Kagebuffet

Den uformelle dessert, hvor gæster forsyner sig af en buffet med 3 forskellige slags kager til kaffen (med frugt kommer tillæg på 10,-/kuverten).

Natmad / Tak for i dag - mad

  • Hjemmebagte boller med tag selv pålæg og garniturer
  • Biksemad med bearnaise og rødbeder
  • Karrysuppe med Kylling
  • Hot dog bord med det hele
  • Tapas bord med charcuterier, tapenader og brød (tillæg 50,-/kuvert)

registrer din reservation her og vi bekræfter hurtigst mulig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi forbereder os godt til alle arrangementer i huset. Herved vil der være mange ting gjort inden jeres ankomst. Det kan få betydning for afbestilling og reducering af antal fra jeres gruppe/arrangement. Vi følger i udgangspunktet branche kutymens regler for afbestilling af grupper og arrangementer. Dog, da vore lokaler har stor popularitet vil reduceringer eller aflysninger af arrangementer senere end 48 timer før arrangementet blive faktureret 100% af det bestilte.

Du kan se branchens kutymer ved at klikke her.

Åbningstider Café:

Aktuelle åbningstider:

​​

Sensommer: 29.sept - 25.sept.

Alle dage: 12 til 18 (køkken)

Fredage dog: 12-20 (køkken)

Baren lukker når sidste gæst er gået.

Herudover Fredags Gourmet:

Reservationer mulig mellem 18 - 20

Vi lukker først, når sidste gæst er gået.

(Bemærk: kræver bordreservation)


Vintersæson: oktober-april

Åbent for arrangementer og annoncerede restaurantmenuer.

Kontrolrapport

smiley-white

Kontakt os

Restaurant Storådalen

CVR: 32344925

Frøjkvej 83, 7500 Holstebro

Google Maps

Telefon: 96 12 62 07

storaa@le-gourmand.dk