Torsdags Menu

3-RETTERS BUFFET MENU

Hver torsdag fra kl.17.30-19.30

120,- pr. voksen & 80,- pr. barn

For bordbestilling – tlf. 5191 0309

     

      TORSDAG DEN 15/8

      • Tarteletter med høns i asparges
      • Culottesteg m/græske kartofler og bearnaisesauce
      • Forskellige tærter med kødfyld
      • Forskellige salater m/dressing
      • Tomatsalat
      • Bananasplit
      • Friskbagt brød 

       

      TORSDAG DEN 22/8

      • Letrøget torskefilet anrettet på fad m/rejer, asparges og dressing
      • Helstegt skinkelår med flødekartofler
      • Hjemmelavede tærter med grønt og kødfyld
      • Forskellige salater m/dressing
      • Pastasalat
      • Chokoladedrøm
      • Friskbagt brød                                                                             

       

      TORSDAG DEN 29/8

      • Hjemmelavet hønsesalat på frisk ananas
      • Sprængt svinekam
      • Panderistede kartofler
      • Fyldt mørbrad m/bl.a. soltørret tomater og pesto
      • Pastasalat
      • Blandet salat m/dressing
      • Hindbærfristelse pyntet med frugter
      • Friskbagt brød  

       

      TORSDAG DEN 5/9

      • Hjemmelavet tunmousse m/rejer, asparges og dressing
      • Kyllingelår m/kold kartoffelsalat
      • Venøbøffer med persillekartofler
      • Forskellige salater m/dressing
      • Pastasalat
      • Romfromage m/kirsebærsauce
      • Friskbagt brød  

       

      TORSDAG DEN 12/9

      • Parmaskinke på salatbund med pinjekerner og pesto
      • Oksefilet med ristede kartofler og skysauce
      • Kold glaseret skinke m/hold kartoffelsalat
      • Forskellige salater m/dressing
      • Frugttærte m/creme fraiche
      • Friskbagt brød  

       

      TORSDAG DEN 19/9

      • Hjemmelavet hønsesalat på frisk ananas
      • Sprængt svinekam
      • Panderistede kartofler
      • Fyldt mørbrad m/bl.a. soltørret tomater og pesto
      • Pastasalat
      • Blandet salat m/dressing
      • Hindbærfristelse pyntet med frugter
      • Friskbagt brød