Torsdags Menu

3-RETTERS BUFFET MENU

Hver torsdag fra kl.17.30-19.30

120,- pr. voksen & 80,- pr. barn

For bordbestilling – tlf. 5191 0309

      

    TORSDAG DEN 18/4 – PÅSKEBUFFET

    • Marineret sild med karrysalat
    • Rødspættefilet med remulade og citron
    • Fersk laks m/æggestand og asparges
    • Lun leverpostej med champignon og bacon
    • Tarteletter med høns i asparges
    • Mørbradbøf m/champignon á la creme
    • Friskbagt brød
    • Osteanretning m/kiks

     

    TORSDAG DEN 25/4

    • Røget torsk anrettet på salat m/rejer og porrecreme
    • Lasagne af oksekød
    • Spareribs
    • Persillekartofler
    • Tzatziki
    • Årstiden salat m/dressing
    • Friskbagt brød
    • Chokoladebrownie med cremefraiche

     

    TORSDAG DEN 2/5

    • Pestomarineret kyllingefilet på pastabund
    • Oksefilet med panderistede kartofler
    • Kyllinge-hotwings
    • Forskellige blandede salater m/dressing
    • Tzatziki
    • Friskbagt brød
    • Ostelagkage pyntet med frugt

     

    TORSDAG DEN 9/5

    • Røget okseinderlår på salatbund med persillepesto
    • Krydderstegt svineryg med smørristede kartofler
    • Pulled-pork burger med barbecue og coleslaw
    • Forskellige blandede salater m/dressing
    • Tomatsalat
    • Friskbagt brød
    • Chokoladebrownie m/hjemmelavet is

     

    TORSDAG DEN 16/5

    • Parmaskinke på salatbund med pinjekerner og pesto
    • Oksefilet med ristede kartofler og skysauce
    • Kold glaseret skinke m/kold kartoffelsalat
    • Forskellige blandede salater m/dressing
    • Friskbagt brød
    • Frugttærte m/cremefraiche

     

    TORSDAG DEN 23/5

    • Tarteletter med høns i asparges
    • Culottesteg m/græske kartofler og bearnaisesauce
    • Forskellige hjemmelavede tærter med grønt og kødfyld
    • Forskellige blandede salater m/dressing
    • Tomatsalat
    • Friskbagt brød
    • Bananasplit

     

    TORSDAG DEN 30/5 – KRISTI HIMMELFART

    • Letrøget torskefilet anrettet på fad m/rejer, asparges og dressing
    • Helstegt skinkelår med flødekartofler
    • Hjemmelavede tærter med grønt og kødfyld
    • Forskellige blandede salater m/dressing
    • Pastasalat
    • Friskbagt brød
    • Chokoladedrøm

     

    TORSDAG DEN 6/6

    • Hjemmelavet hønsesalat på frisk ananas
    • Sprængt svinekam
    • Panderistede kartofler
    • Fyldt mørbrad m/bl.a. soltørret tomater og pesto
    • Pastasalat
    • Blandet salat m/dressing
    • Friskbagt brød         
    • Hindbærfristelse pyntet med frugter

     

    TORSDAG DEN 13/6

    • Hjemmelavet runmousse m/rejer, asparges og dressing
    • Kyllingelår m/kold kartoffelsalat
    • Venøbøffer med persillekartofler
    • Forskellige blandede salater m/dressing
    • Pastasalat
    • Friskbagt brød
    • Romfromage m/kirsebærsauce

     

    TORSDAG DEN 20/6

    • Parmaskinke på salatbund med pinjekerner og pesto
    • Oksefilet med ristede kartofler og skysauce
    • Kold glaseret skinke m/kold kartoffelsalat
    • Forskellige blandede salater m/dressing
    • Friskbagt brød
    • Frugttærte m/cremefraiche

     

    TORSDAG DEN 27/6

    • Hjemmelavet hønsesalat på frisk ananas
    • Sprængt svinekam
    • Panderistede kartofler
    • Fyldt mørbrad m/bl.a. soltørret tomater og pesto
    • Pastasalat
    • Blandet salat m/dressing
    • Friskbagt brød 
    • Hindbærfristelse pyntet med frugter