Tirsdags Buffet

GAMMELDAGS DANSK MAD

Hver tirsdag fra kl.17.30-19.30

90,- pr. voksen & 75,- pr. barn – inkl. dagens dessert

For bordbestilling – tlf. 5191 0309

 

TIRSDAG DEN 13/8

Gammeldags grydestegt kylling med persillekartofler, skysauce og agurkesalat

TIRSDAG DEN 20/8

Venøbøf med persillekartofler, årstidens salat, venødressing og tzatziki

TIRSDAG DEN 27/8

Indbagt mørbrad med flødekartofler, tomatsalat og grønsalat med dressing

TIRSDAG DEN 3/9

Stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og rødbeder 

TIRSDAG DEN 10/9

Helstegt oksefilet med ovnstegte kartofler, bearnaisesauce og årstidens salat

TIRSDAG DEN 17/9

Mørbradbøf m/sauté af svampe og rødløg, dampede grøntsager, kartofler og svampesauce

TIRSDAG DEN 24/9

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og sauce 

TIRSDAG DEN 1/10

Stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og rødbeder