Tirsdags Buffet

GAMMELDAGS DANSK MAD

Hver tirsdag fra kl.17.30-19.30

90,- pr. voksen & 75,- pr. barn – inkl. dagens dessert

For bordbestilling – tlf. 5191 0309

    

TIRSDAG DEN 14/5

Grydestegt kylling med persillekartofler, skysauce og agurkesalat

 

TIRSDAG DEN 21/5

Venøbøf med persillekartofler, årstidens salat, venødressing og tzatziki

 

TIRSDAG DEN 28/5

Indbagt mørbrad med flødekartofler, tomatsalat og grønsalat med dressing

 

TIRSDAG DEN 4/6

Stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og rødbeder

 

TIRSDAG DEN 11/6

Helstegt oksefilet med ovnstegte kartofler, bearnaisesauce og årstiden salat

 

TIRSDAG DEN 18/6

Mørbradbøf m/sauté af svampe og rødløg, dampede grøntsager, kartofler og svampesauce

 

TIRSDAG DEN 25/6

Weinerschnitzel med brasede kartofler, ærter og sauce

 

TIRSDAG DEN 2/7

Stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og rødbeder