Fest Menu

Hvis De ønsker at sammensætte Deres egen festmenu til Deres arrangement er dette selvfølgelig muligt.

Nedenfor ses en række forskellige retter, alle varmt anbefalet af vores køkken.

Ønsker De vejledning, eller står De med eventuelle ønsker eller forespørgsler til menu, tilbyder vores kokke glædeligt deres ekspertise.

Forretter

  • Hjemmelavet tunmousse på sprød salat med rejer  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Tarteletter m/høns i asparges . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Hønsesalat med frisk ananas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Varmrøget laks på sprød salat med urtedressing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75,-
  • Fisketallerken m. tunmousse, varmrøget laks, krebsehaler dertil dildcreme . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85,-
  • Serranoskinke m/pestomarineret rucolasalat, tørrede tranebær og pinjekerne . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85,-

  – Alle forretter serveres med friskbagt brød

Hovedretter

  • Svinekam med hvide kartofler, årstidens grønt og aspargessauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 129,-
  • Kalkunbryst med pesto, soltørrede tomater og hvidløg. Hertil råstegte kartofler, tomatsalat og pikantsauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . 129,-
  • Wienerschnitzel af dansk kalvekød m/wienerdreng, ærter, pommes sauté og smørsauce eller bearnaisesauce . . . . . . . . . . . . . . . . . 149,-
  • Kalvesteg stegt som vildt m/waldorfsalat, tyttebær, hvide og brune kartofler, asier og vildsauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 149,-
  • Oksefilet af dansk kødkvæg med årstidens grøntsager, kartoffel, svampe, gulerodsflan & oksesky . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 169,-
  • Andebryst med rødbeder og dild, dertil panderistede kartofler og skysauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 169,-
  • Chateaubriand af dansk kødkvægs mørbrad m/kartoffel, rodfrugter, puré og rødvinssauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 199,-

 

Desserter

  • Citronfromage pyntet med flødeskum . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Hjemmelaves islagkage pyntet med friske frugter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Chokoladekage med mousse, pyntet med bær . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Cheesecake pyntet med frisk frugt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Pandekager serveret med is og chokoladesauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Dessertbord – 4 til 8 slags desserter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 89,-
  • Desserttallerken – 4 til 8 slags desserter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 89,-

 

Natmad – Kun ved køb af minimum hovedret

  • Supper af eget valg: Asparges, karry, klar suppe eller gulasch . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Biksemad serveret med rødbeder og rugbrød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Æggekage serveret med bacon rugbrød og rødbeder . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69,-
  • Pålægsbord med ost, eller lun leverpostej, softboller og rugbrød . . . . . . . . . . . 79,-