Selskabskort

Forretter

  • Cremet jordskokkesuppe med ristet serranoskinke og chips       75,-   
  • Pestobagt torsk med sprøde urter og karsecreme       80,-  
  • Fisketallerken, variation af fisk/ skaldyr med små salater og dip       85.-
  • Hjemmerørt tunmousse med dildcreme og ristet rugbrød       75,-
  • Tapastallerken med skinke, pølser, hård ost, aioli, pesto og syltet peber/ løg       85,-

 

 

Hovedretter

  • Helstegt kalvefilet med, grønt, pommes Anna og rødvinsauce       210,-
  • Gammeldags oksesteg  med bønnesauté, glaserede perleløg, skysauce, surt og sødt       180,-
  • Marineret svinefilet med ristede grøntsager, timianristede kartofler og sennepscreme        180,-
  • Oksemørbrad med bagte rodfrugter, kartoffelsoufflé, svampesauce tilsmagt med portvin       265,-
  • Helstegt kalvefilet, baconstegt kyllingebryst, timianristede kartofler, brændt peber, marineret pasta, ristede svampe, 2 slags salater, bagte rødløg, aioli og dips -        Serveres på buffet      240,-                 

 

Desserter

  • Desserttallerken, udvalg af is, kage og frugt       85.-
  • Fraglité med vanilleis og bærkompot       70.-
  • Iskage med nøddebund       70,-
  • Citronfromage med flødeskum       65,-
  • Mousse af hvid chokolade og hindbær       70,-
  • Ostetallerken, 4 slags ost, hjemmesyltet frugt og nødder samt knas       90,-
  • Dessertbuffet - brownie, fraglite med vanilleis, æbletrifli, pana cotta, hindbærcoulis og frisk frugt       95,-

 

 Natmad

  • Suppe       65,-
  • Hot dog       75,-
  • Pålæg, ost og boller       80,-
  • Pulled pork burger       75,-
  • Tærte med mixed salat og kartoffelsalat       75-

 

Drikkevarer 

  • Øl, flaske       35,-
  • Sodavand, flaske       30,-
  • Husets hvidvin, 1 fl.       219,-
  • Husets rødvin, 1 fl.       219,-
  • Dessertvin pr. glas      40,-
  • Velkomstdrink pr. glas       45,-
  • Kaffe/te       25,-
  • Cognac/likør 2 cl       45,-
  • Spiritus 2 cl       40,-
  • Spiritus pr. åbnet flaske       800,-

 

MInimum 15 personer

Ovenstående menu er forslag - ønsker imødekommes efter aftale