Menu ud-af-huset

Forretter

  • Pestobagt torsk med sprød skinke, dildcreme og flute       80,-
  • Panna cotta af jordskokker med rejer, knas og flute       80,-
  • Aspargesmousse med røget laks og flute       80,-
  • Blinis med hønsesalat, sprød bacon og flute       75,-
  • Tarteletter med høns i asparges       60,-
  • Wrap med røget laks, flødeost og spinat       70,- 

Hovedretter

  • Rosmarinstegt kalvefilet med ristede kartofler, bagte rodfrugter, lun bønnesalat og svampesauce       195,-
  • Marineret svinefilet med flødebagte kartofler, timianristede grøntsager og sennepscreme       160,-
  • Kyllingebryst svøbt i røget skinke med sesambagte små kartofler, grøntsagssauté,syltede rødløg og avocado-tzatzika       160,-
  • Kalvesteg med kartofler, bønnersauté, bagte gulerødder og skysauce       175,-
  • Gammeldags oksesteg med kartofler, bønnesaute, glaserede perleløg, skysauce, surt og sødt       175,- 

Desserter

  • Skovbærmousse med grov chokoladecrumble       65,-
  • Karamelliseret brownies med rørt is og hindbærcoulis       65,-
  • Citronfromagetrifli med nøddeknas og brændt marengs       60,-
  • Fraglité med is af havtorn og vanille       70,-
  • Islagkage med Baileys og nøddebund       70,-

 

Minimum 15 personer

Afhentes - service afleveres rengjort dagen efter eller efter aftale.