Buffet

FORSLAG NR. 1 – PR. KUVERT 280,-

  • Varmrøget laks på salatbund med rejer og asparges
  • Parmaskinke med broccoliterrin og asparges
  • Kyllingefilet med pestomarineret pastasalat
  • Årstidens salat med dressing
  • Tomatsalat på salatbund med feta
  • Pistacie-stegt kalvefilet med tzatziki og kartoffelbruschetta
  • Friskbagt brød fra Bageriet Max
  • Hindbærmousse-lagkage

 

FORSLAG NR. 2 – PR. KUVERT 240,-

  • Indbagt laks i butterdej med porrecreme
  • Hønsesalat serveret med frisk ananas
  • Glaseret hamburgerryg med tomatflødekartofler
  • Højreb med marinerede grøntsager
  • Årstidens salat med dressing
  • Valnøddetærte med cremefraiche
  • Friskbagt brød fra Bageriet Max

 

FORSLAG NR. 3 – PR. KUVERT 240,- 

  • Spinatrand med røget laks
  • Serranoskinke på salatbund med tranebær og pinjekerner, dertil persillepesto
  • Pastasalat med kylling og nødder
  • Mørbradbøf á la creme
  • Kyllingelår serveret med hjemmelavet kold kartoffelsalat
  • Skinke/porretærte
  • Årstidens salat med dressing
  • Friskbagt brød fra Bageriet Max
  • Hindbærfristelse på nøddebund

 

Ved alle forslag gælder en minimums bestilling på 10 kuverter

Priserne er inkl. lokaleleje, opdækning og servering