Fredags Gourmet

Nyhed: kommer til maj 2022! (tyvstarter et par fredage i april).

Smag på vore selskabsmenuer​ - Fredage fra kl.17 - bordbestilling nødvendig - bestil her

Vores måde at vise, hvilke typer retter vi tilbyder, når vi holder selskab på vores restaurant. Tag venner og/eller partneren med til en hyggelig weekend aften, hvor god stemning og fingerfletning er velkomment i aller højeste grad. 

​Menuen skifter jævnligt, med mulighed for at tilpasning.

Bestil bord fra kl.17, hvor i enten kan starte med en aperitif eller gå direkte i gang med menuen. Sidste bordsidning er kl.20:00. Skulle vejret tillade det åbner vi op for servering på terrassen. Køkkenet lukker, når sidste ret er serveret og baren lukker, når sidste gæst er gået.

Reserver dit bord online ved at trykke på linket ovenover - eller ring til os på 96126207. Du kan reservere dit bord fra kl.18. Max 20 pladser!

Menu april 2022

Forret

- Ceviche af hellefisk -

Citrusmarineret hellefisk med Yuzo saft, forårsløg og friskkværnet peber. Hertil serveres friskbagt brød​

Hovedret

(introduktionstilbud - gratis opgraderet hovedret)

- Flamberet peberbøf af oksemørbrad -

200g oksemørbrad flamberet i portvin og cognac ved bordet, hvor pebersaucen justeres og monteres med husets fond og kaskader af smør. Anrettes rustikt med bagt tomat, blancherede hericot vertes og dagens kartoffel

​​

Dessert

- Hvid chokoladecreme -

Hvid chokoladecreme med rå-marinerede bær, sprødt og saft af havtorn

Menu maj 2022

Forret

- Ceviche af hellefisk -

Citrusmarineret hellefisk med Yuzo saft, forårsløg og friskkværnet peber. Hertil serveres friskbagt brød​

Hovedret

- Langtidstilberedt kviecuvette -

Storådalens signaturret hvor kalvestegen er tilberedt i 24 timer på lav temperatur, hvilket mørner det yderst smagfulde stykke kød. Serveres med Sauce Mona Lisa (krydret demiglace) og sæsonens tilbehør.

​​

Dessert

- Hvid chokoladecreme -

Hvid chokoladecreme med rå-marinerede bær, sprødt og saft af havtorn

Priser

2 retter - 275,- (2 gl. vinmenu 175,-)

3 retter - 350,- (3 gl. vinmenu 250,-)

Opgradér hovedretten

Flamberet peberbøf af oksemørbrad

200g oksemørbrad flamberet i portvin og cognac ved bordet, hvor pebersaucen justeres og monteres med husets fond og kaskader af smør. Anrettes rustikt med bagt tomat, blancherede hericot vertes og dagens kartoffel.

Menu tillæg på 75,-

(Mindst 2 personer)

Husets Entrecote (INTROTILBUD - Great Omaha)

Kvart kilo oksefilet af kødkvæg stegt på klassisk fransk manér i panden med smør og urter. Serveres med hvidløgs/estragon smør, dagens garni, husets fritter og vores populære whiskysauce til at dyppe fritterne i.

Menu tillæg på 75,-

(2 bøffer +220,- ; salat +50,- ; Mere sovs +20,-)​ 

Åbningstider Café:

Aktuelle åbningstider:

Sommersæson: 29.april - 25.sept.

Man-fre: 11 til 20 (køkken)

Lør - Søn: 11-18 (køkken)

Baren lukker når sidste gæst er gået.

Herudover Fredags Gourmet:

Reservationer mulig mellem 17 - 20

Vi lukker først, når sidste gæst er gået.

(Bemærk: kræver bordreservation)


Vintersæson: oktober-april

Åbent for arrangementer og annoncerede restaurantmenuer.

Kontrolrapport

smiley-white

Kontakt os

Restaurant Storådalen

CVR: 32344925

Frøjkvej 83, 7500 Holstebro

Google Maps

Telefon: 96 12 62 07

storaa@holstebrogolfklub.dk