Menu april 2022
Forret
- Ceviche af hellefisk -
Citrusmarineret hellefisk med Yuzo saft, forårsløg og friskkværnet peber. Hertil serveres friskbagt brød
Hovedret
(introduktionstilbud - gratis opgraderet hovedret)
- Flamberet peberbøf af oksemørbrad -
200g oksemørbrad flamberet i portvin og cognac ved bordet, hvor pebersaucen justeres og monteres med husets fond og kaskader af smør. Anrettes rustikt med bagt tomat, blancherede hericot vertes og dagens kartoffel
Dessert
- Hvid chokoladecreme -
Hvid chokoladecreme med rå-marinerede bær, sprødt og saft af havtorn
Menu maj 2022
Forret
- Ceviche af hellefisk -
Citrusmarineret hellefisk med Yuzo saft, forårsløg og friskkværnet peber. Hertil serveres friskbagt brød
Hovedret
- Langtidstilberedt kviecuvette -
Storådalens signaturret hvor kalvestegen er tilberedt i 24 timer på lav temperatur, hvilket mørner det yderst smagfulde stykke kød. Serveres med Sauce Mona Lisa (krydret demiglace) og sæsonens tilbehør.
Dessert
- Hvid chokoladecreme -
Hvid chokoladecreme med rå-marinerede bær, sprødt og saft af havtorn