Fredags Gourmet

Smag på vore selskabsmenuer​ - Fredage fra kl.18 - bordbestilling nødvendig - bestil her

Menuen er mulig bestille på øvrige hverdage​ ved forespørgsel i god tid - både til frokost og til aftensmad. Et rigtig godt alternativ til mindre samlinger, der er for små til at leje et helt selskabslokale...

Vores måde at vise, hvilke typer retter vi tilbyder, når vi holder selskab på vores restaurant. Tag venner og/eller partneren med til en hyggelig weekend aften, hvor god stemning og fingerfletning er velkomment i aller højeste grad. Dette er aftenen, hvor vores personale har det ekstra sjovt med testning af nye anretninger, nye vine og lidt ekstra tid med vore gæster generelt...

​Menuen skifter jævnligt, med mulighed for at tilpasning/opgraderinger.

Bestil bord fra mellem kl.18 og kl.20, hvor i enten kan starte med en aperitif eller gå direkte i gang med menuen. Skulle vejret tillade det åbner vi op for servering på terrassen. Køkkenet lukker, når sidste ret er serveret og baren lukker, når sidste gæst er gået.

Reserver dit bord online ved at trykke på linket ovenover - eller ring til os på 96126207. Du kan reservere dit bord fra kl.18. Max 20 pladser!

Menu september 2022

(Årets sidste måned med fredags gourmet)​

Forret

- Nordisk Ceviche på torsk -

Citrusmarineret torsk serveret med aspargesolie, vandmelon, skalotteløg og friskkværnet peber.

Hovedret

- Great Omaha Steak -

Kvart kilo oksefilet af kødkvæg stegt på klassisk fransk manér i panden med smør og urter. Serveres med hvidløgs/estragon smør, dagens garni

og dagens kartoffel.

​​

Dessert

- Gateau Marcel -

​Michel Michaud's svar på en glutenfri chokoladekage, hvor den nederste del er bagt og den øverste del ikke er bagt og således ligger sig som en intens chokolademousse på kagen. Serveres med frisk kompot og vaniljeis.

Vinter arrangement 2022

Mortens aften

Priser

2 retter - 295,- (2 gl. vinmenu 175,-)

3 retter - 350,- (3 gl. vinmenu 250,-)

Opgradér hovedretten

Flamberet peberbøf af oksemørbrad

200g oksemørbrad flamberet i portvin og cognac ved bordet, hvor pebersaucen justeres og monteres med husets fond og kaskader af smør. Anrettes rustikt med bagt tomat, blancherede hericot vertes og dagens kartoffel.

Menu tillæg på 75,-

(Mindst 2 personer)

Great Omaha Steak

Kvart kilo oksefilet af kødkvæg stegt på klassisk fransk manér i panden med smør og urter. Serveres med hvidløgs/estragon smør, dagens garni

og dagens kartoffel.

Menu tillæg på 75,-

(2 bøffer +220,- ; salat +50,- ; Mere sovs +20,-)​ 

Åbningstider Café:

Aktuelle åbningstider:

​​

Sensommer: 29.sept - 25.sept.

Alle dage: 12 til 18 (køkken)

Fredage dog: 12-20 (køkken)

Baren lukker når sidste gæst er gået.

Herudover Fredags Gourmet:

Reservationer mulig mellem 18 - 20

Vi lukker først, når sidste gæst er gået.

(Bemærk: kræver bordreservation)


Vintersæson: oktober-april

Åbent for arrangementer og annoncerede restaurantmenuer.

Kontrolrapport

smiley-white

Kontakt os

Restaurant Storådalen

CVR: 32344925

Frøjkvej 83, 7500 Holstebro

Google Maps

Telefon: 96 12 62 07

storaa@le-gourmand.dk