Helaftensarrangement

  • Velkomstdrink bestående af ”bobler”
  • 3-retters Gourmetmenu
    • Rejetrio med marinede rejer, rejemousse’ og stegte tiger rejer på sprødsalat med urte creme og rustic flutes
    • Oksefilet af dansk kødkvæg med svampe, rodfrugtskompot, gulerodsflan, kartoffeltårn og Oksesky
    • Chokoladekage med bær og creme
    • Gode vine ad libitum under middagen
    • Aftenkaffe med sødt
    • Bar med fri øl, vand og vin til kl. 02.00
    • Natmad, Pålægs/ostebord med frugt og forskelligt friskbagt brød
    • Varighed 7,5 time (fra kl. 18,30 – 02,00) mulighed for forlængelse mod tillæg
    • Menuen kan ænders efter aftale

Min. 20 kuverter

Pris pr. person kr. 700,- (lørdagaften)

Pris pr. person kr. 550,- (fredagaften)

 

Bryllupsbil udlånes gratis i forbindelse med køb af menu til min. kr. 700,-